Meniu Închide

Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului Onlus.ro

Acceptarea condițiilor

Accesul și utilizarea website-ului sunt supuse următoarelor reguli, în termenii și condițiile de mai jos. Utilizarea website-ului în calitate de vizitator, precum și accesul la serviciile oferite de acesta presupun  acceptarea tuturor termenilor și condițiilor.

Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați Condițiile de Utilizare a acestui website vă rugăm să îl părăsiți.

Drepturi de autor

Niciun material de pe acest website nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea explicită a noastră.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

Conținutul acestui website, textele, grafica, fotografiile, logo-urile și orice alte materiale prezente pe website sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea Onlus.ro.

Regulamentul general de protecție a datelor

Regulamentul General de Protecție a Datelor (GDPR) a fost aprobat de Parlamentul European la 14 aprilie 2016 . Acesta va intra în vigoare la 20 de zile de la data publicării sale în Jurnalul Oficial al UE și va fi aplicat direct în toate statele membre la doi ani după această dată. Data de executare: 25 mai 2018.

GDPR aduce elemente de noutate introducând drepturi noi pentru persoanele vizate și consolidează unele dintre drepturile care existau deja în legislația europeană. Astfel, persoanele fizice vizate de prelucrarea datelor au următoarele drepturi generale:

♦ Dreptul de a fi informat

♦ Dreptul de acces

♦ Dreptul la rectificare

♦ Dreptul de ştergere

♦ Dreptul de a restricţiona procesarea

♦ Dreptul la portabilitatea datelor

♦ Dreptul la obiecţie

Pentru ștergerea datelor personale contactați la adresa: contact@onlus.ro

Reguli generale

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informaţiile conţinute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală. Cand efectuati clic pe butonul inscriptionat Like, actiunea dumneavoastra va avea drept urmare inregistrarea in evidentele Facebook.

Limitari de ordin tehnic

Onlus.ro nu îşi asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice.

Onlus.ro îşi rezervă dreptul de a schimba termenii, condiţiile şi politicile în orice moment fără a anunţa în prealabil, prin urmare sunteţi rugaţi să revedeţi în mod regulat această secţiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.