Servicii sociale la domiciliu

Grup Safe Onlus asigură o paletă largă de servicii la domiciliu, pentru persoanele vârstnice, toate fiind personalizate, pline de compasiune și adaptate cerințelor dumneavoastră și a persoanei dragi. Vom realiza împreună cu membrii familiei un program de bază, care va include serviciile noastre de îngrijire oferite persoanei asistate.

Servicii

• Asistență pentru mobilitate
  • Asistență la baie
  • Asistență la mers
  • Pregătirea mesei / monitorizarea dietei
  • Menaj usor
  • Plata unor servicii
  • Cumpărături
  • Asistență pentru medicamente
  • Companie
  • Deplasare in exterior
  • Deplasare la medicul de familie

Pregătirea mesei și hrănirea persoanei asistate

preparare masa

Unele persoane vârstnice au probleme de sănătate, iar din acest motiv au anumite recomandări medicale referitoare la regimul alimentar. Vom ajuta la  pregătirea mesei și vom insista pentru cele mai sănătoase alegeri în pregătirea meniului dorit. De asemeni vom acorda sprijin necondiționat la servirea mesei pentru persoanele care nu se descurcă singure.

Cumpărături

cumparaturi

În funcție de nevoile clienților noștri, vom asigura cumpărăturile necesare (piață, market, farmacie) sau îi putem însoți la cumpărături pe cei care se pot deplasa și doresc să fie ajutați în acest sens. Întotdeauna cumpărăturile sunt mai atractive când ai alături pe cineva care nu se grăbește și îți dedică tot timpul din lume!

Deplasare exterior

deplasare exterior

Plimbarea în aer liber este benefică pentru toată lumea, cu atât mai mult pentru  persoanele vârstnice sau cele cu nevoi speciale. Pentru a desfășura diverse  activități sociale, pentru a ajunge la muncă și la programările medicilor, toate necesită un lucru – transportul. Dacă persoana iubită are nevoie de o plimbare sau are o programare, angajații noștri o vor duce în siguranță la destinație.

Companie

companie seniori

La vârsta a treia avem nevoie de prieteni mai mult ca oricând! Este foarte importantă comunicarea, empatia și susținerea. Personalul nostru oferă companie și socializare pentru ca persoana dragă să se bucure de viață.  Vom interacționa întotdeauna cu clienții noștri ca și cum ar fi părinții sau bunicii noștri, acordându-le atenția cuvenită și susținerea necesară.