Meniu Închide
SUPRAVEGHERE

Supraveghere tratament

tratament

Asistență pentru medicamente

Administrarea medicamentelor este vitală pentru persoanele vârstnice, iar personalul nostru se va ocupa cu toată seriozitatea de acest aspect. Ajutăm pacienții cu nevoi speciale să-și administreze la timp medicamentul conform prescripțiilor medicale.

IGIENĂ

Îngrijire corporala

ingrijire corporala

Realizare igienă corporală

Persoanele vârstnice sunt mai sensibile și trebuie să acordăm o atenție sporită îngrijirii corporale. Aspectul îngrijit are un efect foarte bun asupra stării generale a pacientului.
Îngrijitoarea va sprijini pacientul în toaleta zilnică, îngrijirea pielii, a părului și a danturii, baie, pieptănare, sau efectuarea nevoilor fiziologice.
ASISTENȚĂ

Avem grijă de seniorii noștri

asistenta

Solicitarea serviciului de ambulanță

Dacă persoana asistată are nevoie de supraveghere medicală vom apela imediat serviciul de ambulanță pentru cazurile urgente.

Avem o mare responsabilitate pentru persoanele aflate în grija noastră și vă asigurăm că le vom acorda tot sprijinul necesar.

ÎNGRIJIRE

Consult de specialitate

medic familie

Deplasarea la medicul de familie

Consultul medical nu trebuie să fie amânat sau neglijat, deoarece beneficiarii, fiind persoane în vârstă, cu diverse afecțiuni, au nevoie de tratament și consult de specialitate.
Vom transporta în siguranță pacientul la medicul de familie.

Servicii de calitate la domiciliu