Îngrijire pentru persoanele în vârstă

plimbare

Ce sunt serviciile de îngrijire?

Grija pentru o persoană iubită este unul dintre cele mai generoase lucruri pe care le poți face. Indiferent dacă aveți grijă de un părinte sau un frate cu dizabilități, oferiți asistența de care au nevoie pentru a continua să trăiască în siguranță acasă.

Serviciile de îngrijire oferite de personalul GRUP SAFE ONLUS asigură asistență pe termen scurt, mediu și lung. Mulți membri ai familiei experimentează stres și epuizare emoțională încercând să-și jongleze nevoile cu responsabilitățile de a avea grijă de o persoană iubită în vârstă. Îngrijirea persoanelor în vârstă, de către un personal calificat, le permite membrilor din familie să facă pauze și să se concentreze asupra vieții lor personale, asigurându-se în același timp că cei dragi continuă să primească îngrijire personală plină de compasiune și prietenie.

Programul de îngrijiri la domiciliu GRUP SAFE ONLUS este conceput pentru a se potrivi cu tine, cu programul și nevoile persoanei dragi. Îngrijitorii profesioniști vă pot vizita oricât de des doriți, temporar sau pe termen lung. Îngrijirea la domiciliu este disponibilă în toate zilele săptămânii, în weekend și de sărbători. Vom colabora cu tine pentru a crea un plan de îngrijire personalizat pentru tine și persoana iubită. Scopul este de a vă permite să vă deconectați de îndatoririle de îngrijire și de a lăsa un profesionist să se ocupe de sarcinile de îngrijire atât timp cât aveți nevoie.

Îngrijitorii noștri pot vizita persoana vârstnică timp de câteva ore pe zi sau de mai multe ori pe săptămână pentru a oferi membrilor de familie posibilitatea de a alerga, de a merge la serviciu, de a lua o vacanță sau pur și simplu de a se odihni.

Cum să începeți cu îngrijiri la domiciliu

A începe este ușor. Pur și simplu luați legătura cu GRUP SAFE ONLUS, telefonic, pe email, prin formularul de contact sau pe pagina de Facebook Asintență la domiciliu ONLUS! Îngrijirea este oferită pe oră, pe zi, pe săptămână sau pe termen lung, astfel încât să puteți stabili frecvența de îngrijire care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Deoarece serviciile noastre de îngrijire la domiciliu sunt flexibile, în cazul în care persoana vârstnică necesită îngrijiri mai ample în viitor, putem extinde rolul nostru pentru a include o însoțitoare, îngrijirea personală sau chiar îngrijirea pentru boli mult mai grave.

Suntem aici pentru a fi partenerul tău de îngrijire!