Pentru seniori

Din grijă pentru dumneavoastră!

ONLUS

Servicii sociale!

ONLUS

O viață mai lungă și mai sănătoasă alături de Grup Safe Onlus!

Din experiența acumulată în ultimii ani, am ajuns la concluzia că Serviciul de asistență la domiciliu este mai sigur, îmbunătățește viața și o prelungește. Avantajul îngrijirii la domiciliu ține familiile împreună, evitând în acest fel despărțirea persoanei vârstnice de membrii familiei, de care sunt foarte atasati.

Asistența la domiciliu ONLUS îi ajută pe vârstnici să-și păstreze independența și mediul familiar, lăsându-i să trăiască în locul în care se simt cel mai bine: acasă.

Diverse studii au arătat că persoanele asistate la domiciliu au o speranță de viață mai lungă, astfel vizitele personalului de la Grup Safe Onlus vă oferă un real sprijin uman și social, precum și asistență socio-medicală.

DE CE SĂ ALEGI serviciile Grup Safe Onlus:
– oferă persoanelor în vârstă tot ajutorul de care au nevoie în casa lor, evitând traumele de a se deplasa
– ajută persoanele în vârstă să își păstreze libertatea și autonomia, înconjurate de afecțiunea și prezența membrilor familiei și a asistenților de îngrijire