Meniu Închide

Politica de confidenţialitate

Noi colectăm informații atunci când te înregistrezi pe site-ul nostru, te loghezi sau atunci când te deconectezi. Informațiile colectate includ numele şi adresa de e-mail.

În plus, vom primi în mod automat și vom înregistra informații de la computer-ul și browser-ul tău, inclusiv adresa IP, precum și pagina solicitată.

Utilizarea de informații

Oricare dintre informațiile pe care le colectăm pot fi folosite pentru a:

  • Personaliza experiența ta și pentru a răspunde nevoilor individuale
  • Furniza conținut publicitar personalizat
  • Îmbunătăți site-ul nostru
  • Îmbunătăți serviciul clienți și nevoile de asistență
  • Contacta prin e-mail
  • Administra un concurs, promovare sau sondaj

Suntem singurii proprietari ai informațiilor colectate pe acest site. Informațiile tale personale de identificare nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricărei alte societăți, indiferent de motive, fără consimțământul tău, altele decât cele necesare pentru îndeplinirea unei cereri și/sau tranzacție, de exemplu pentru a trimite o comandă.

Protejarea Informațiilor

Avem în aplicare o varietate de măsuri de securitate pentru a menține siguranța informațiilor tale personale. Folosim criptarea pentru a proteja informațiile sensibile transmise online, de asemenea, informațiile offline. Numai angajații care au nevoie să efectueze un anumit task (de exemplu, facturare sau serviciu client) beneficiază de acces la informațiile personale de identificare. Calculatoarele/serverele folosite pentru a stoca informațiile personale de identificare sunt păstrate într-un mediu sigur.

Dezabonare

Folosim adresa de e-mail furnizată pentru a-ți trimite informații și actualizări referitoare la știri ocazionale despre companie, informații legate de produs etc. Dacă în orice moment dorești să te dezabonezi de la primirea email-urilor viitoare, vom include instrucțiuni de dezabonare detaliate în partea de jos a fiecărui e-mail.

Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate.